Snail Buster fælde til dræbersnegle i haven

Snail Buster er en effektiv sneglefælde, til bekæmpelse af dræbersnegle i haven. Fælden anvendes sammen med Ferramol sneglegift, og giver hurtigt gode resultater.

Som haveejer, kan det næstes ikke undgås at stifte bekendtskab med dræbersnegle. De små forslugne bæster fortærer planter og grøntsager, og kan gøre stor skade på haven.

Heldigvis findes der en række muligheder for sneglebekæmpelse, her i blandt sneglefælder.

Sådan virker Snail Buster

Sneglefælden Snail Buster er en effektiv fælde, som du kan bruge til at bekæmpe dræbersnegle med sneglegift. Snail Buster er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut.

Selve fælden fungerer på den måde, at den er bygget op som en lille plastikfælde, hvor der kan puttes lokkemiddel ind i. Lokkemidlet er en duftblok, som udsender en duft, som lokker dræbersneglene til fælden. Duftblokken holder i en hel sæson.

Selve virkemidlet i sneglefælden, er den i forvejen udbredte sneglegift, Ferramol. Her kan du løbende fylde nyt Ferramol på fælden, efterhånden som dræbersneglene får det spist.

Når dræbersneglene fortærer giften, vil de trække sig tilbage til deres skjul under jorden, hvor efter de vil gå til grunde her.

Læs i øvrigt mere om Ferramol Sneglegift her.

Fælden beskytter sneglegiften og andre dyr

Sneglefælden er indrettet, så Ferramolen ligger godt beskyttet for regnvejr. Regn som ellers er ødelæggende for sneglegiften, hvis den drysses ud på jorden i haven.

Endvidere forhindrer fælden også at andre dyr, kan komme ind til sneglegiften. Det er kun dyr, der kan passere indgangshullerne, som kan komme i kontakt med sneglegiften.

Køb Snail Buster sneglefælde online

Snail Buster kan købes i velassorterede byggemarkeder, samt online i webshops.

De sælges i pakker, der indeholder fælder, duftblokke og en pakke Ferramol.