Gufle – miljøvenlig sneglefælde til dræbersnegle

GroGreen har opfundet en af de mere interessante sneglefælder på markedet. Gufle fælde er lille af størrelse, sættes på en mælkekarton, og kan bruges igen og igen.

Gufle er en lille grøn dims, som kan skrues på en tom mælkekarton, så kartonen kan bruges som fælde til bekæmpelse af dræbersnegle i haven.

Den er designet, så den passer ind i mælkekartoner med skruelåg, men kan dog sagtens anvendes på andre typer kartoner. Dog kræver det at der så laves et hul, som Gufle-dimsen kan sættes ind i.

Sådan virker en Gufle sneglefælde

Gufle sneglefælden fungere ved at den fungerer som adgangsdør ind til mælkekartonen. Når sneglen først har forceret den, kan den ikke komme ud igen. Herefter kan du selv vælge hvordan sneglen skal skaffes af vejen.

For at fælden virker, kræver det at du putter et lokkemiddel i den tomme mælkekarton. Øl er et af de mest effektive lokkemidler, men du kan også sagtens anvende eks. agurkestykker eller salat.

Sneglefælden placeres herefter på et sted hvor der færdes mange snegle. Det kunne være i køkkenhave, drivhus, kompost eller prydhave.

Når sneglene er lokket ind i fælden, kan de indsamles og aflives.

Miljøvenlig sneglebekæmpelse

Gufle er en yderst miljøvenlig metode til sneglebekæmpelse, da den ikke efterlader noget i naturen. Den brugte mælkekarton kan bortskaffes med dagrenovationen, som den under alle omstændigheder ville være blevet det alligevel.

Smart, effektivt og ikke mindst dejligt miljøvenligt.

Køb Gufle sneglefælde på nettet

Gufle købes i en pakke med 4 styk i, og koster små 100,-.Det er ikke alle havecentre og byggemarkeder der fører Gufle, så det kan være nødvendigt at bestille dem i en webshop.