Natria Gå-væk-snegl sneglebarriere

Natria Gå-væk-snegl sneglebarriereGå-væk-snegl er et granulat, der kan bruges til forebyggelse og bekæmpelse af dræbersnegle. Der laves en barriere, som sneglene ikke vil passere.

Sneglebarrierer er en udbredt måde at bekæmpe snegle på. I stedet for at slå dræbersneglene ihjel, bruges barrierer til at forhindre sneglenes adgang til drivhus, køkkenhave eller prydhave.

Natria Gå-væk-snegl sneglebarriere fungerer ved at det drysses ud, så det danner en stribe (barriere). Sneglene, både dræbersneglene og de almindelige, bryder sig ikke om at kravle hen over denne bræmme, og forhindres derved adgang til de steder de er uønskede.

Natria betår af et mineral granulat (attapulgit), der let absorberer vand. Når det optager fugten, dannes der et miljø der gør, at sneglen føler udtørring, når de forsøger at passere barrieren. Ubehaget får med andre ord, sneglene til at fortrække, så de holdes ude fra det ønskede område.

Natria gå-væk-snegl kan derfor bruges til at holde sneglene ude af eksempelvis drivhuset. Du kan lave en sneglebarriere rundt om køkkenhaven, eller gå all-in og lave en barriere hele vejen rundt om din grund.

Produktet er rimeligt holdbart ift. nedbør, men kraftig regn kan nedsætte effekten, hvorfor man så med fordel kan udlægge nyt lag.

Granulatet er ganske uskadeligt for både børn og dyr, og produktet er også godkendt til brug på økologiske arealer.
Natria Gå-væk-snegl sneglebarriere kan købes online, eller i mange af landets byggemarkeder.