Kobbertape mod dræbersnegle

Har du problemer med dræbersnegle i krukker og højbede? Så skal du måske prøve kobbertape. Se her hvordan kobbertape virker mod dræbersneglene.

Kobbertape er et af de våben, som du kan anvende i din kamp mod dræbersneglene. Tapen er god til både krukker og højbede, og kan forhindre eller begrænse, sneglene i at komme til dine afgrøder eller prydplanter.

Hvad er kobbertape?

Kobbertape er en som navnet antyder, en tape med en kobberlægning på. Kobbertape fungerer egentligt som en hvilken som helst anden tape, og kan nemt og hurtigt bruges på eksempelvis krukker på terrassen.

Hvordan virker kobbertapen på dræbersneglene?

Kobbertapen fungerer på den måde, at det forhindrer sneglene i at passere tapen. De bryder sig simpelthen ikke om, at kravle på kobber. Teorien er at de får et lille elektrisk stød, når de kravler på metallet.

Med den viden, kan du nu sørge for at tape dine krukker og højbede ind, så du undgår dræbersnegle i dine planter.

Metoden er simpel. Du påfører en stribe kobbertape, hele vejen rundt om krukken. Tapen er rimeligt tilforladelig at se på, så det er ikke noget der skæmmer voldsomt. Du kan jo placere kobbertapen, som du vil. Bare sørg for at der ikke hænger blade ned, eller står blade op over tapen, så sneglene kan kravle forbi ad den vej.

Hvor kan du købe kobbertape?

Du kan købe kobbertape i de fleste byggemarkeder og havecentre. Se efter i afdelingen for midler til skadedyresbekæmpelse. Du kan selvfølgelig også købe kobbertape online, på webshops der tilbyder midler mod skadedyr.