NoSlug sneglefælde – engangsfælde til dræbersnegle

Tom NoSlug sneglefældeNoSlug er en effektiv sneglefælde, som kan bruges til at bekæmpe dræbersnegle i haven.

Sneglefælden NoSlug er en engangsfælde som kan bruges til at bekæmpe dræbersnegle, de fleste steder i private haver og drivhuse. Fælderne er effektive, nemme at sætte op, og til at komme til for penge.

Ved brug af NoSlug har du ingen fysisk kontakt med sneglene, men kan håndtere dem på en hygiejnisk måde.

Sneglefælden har pyramideform, og leveres foldet sammen. Fælden foldes hurtigt ud, og kan derefter hurtigt fyldes med lokkemiddel, og bruges i haven.

Sådan bruges NoSlug sneglefælden

NoSlug sneglefældeNoSlug sneglefælden fungerer ved at den foldes ud og opsættes på et sted, hvor der er mange dræbersnegle. Stil den gerne på et plant og skyggefuldt sted i haven. Opsættes fælden i perioder med regn, kan det være nødvendigt at stille dem et sted, hvor de ikke får regn, da dette ellers kan løbe ned i fælden.

I fælden skal der nu fyldes et flydende lokkemiddel, som kan bruges til at få sneglene ind i fælden. Den letteste metode er at anvende øl.

Fyld NoSlug-fælden op med ca. 2 cm øl. Det er vigtigt at mængden af øl er dyb nok til at sneglene kan dækkes helt. Fælden fungerer ved at dræbersneglene kravler ind i fælden, hvor efter de vil drukne i øllet.

Lad nu fælden virke nogle dage, ind til den er ved at være fyldt med dræbersnegle. Fælden kan herefter tømmes for væske gennem et hul i det ene hjørne. Fælden tippes simpelthen bare rundt på den ene side, og så løber væsken ud af fældes.

Herefter kan fælden med de døde dræbersnegle bortskaffes med den almindelige dagrenovation.

Fyldt NoSlug sneglefælde

Køb NoSlug sneglefælder på nettet

NoSlug fælderne kan kæbes på nettet, og koster omkring 5 kr pr. stk., afhængigt af hvor mange du bestiller ad gangen.

Du kan købe fælderne på noslug.com.

Se sneglefælden i aktion

NoSlug.com har lavet en lille video, hvor de viser hvor effektiv sneglefælden er.