Natural Control sneglefælde

Natural Control har udviklet en smart sneglefælde, som du kan bruge i din kamp mod dræbersnegle. Fælden lokker sneglene til, hvorefter de nemt kan indsamles og aflives.

Der findes en række forskellige typer sneglefælder på markedet, og Natural Control har lavet en smart en af slagsen, som er ganske effektiv til at fange dræbersnegle i haven med.

Hvordan virker fælden?

Natural Control sneglefælde til dræbersnegle

Natural Control sneglefælde til dræbersnegle

Sneglefælden er en plastbeholder, hvor er der en åbning på hver side af beholderen. Åbningen er egentligt et rør, der er ført igennem, men med hul midt på, så sneglene kan kravle ned i selve beholderen.

Fælden fungerer ved at der hældes et lokkemiddel ned i beholderen, hvorefter beholderen lukkes, og graves lidt ned i jorden, så kun den øverste tredjedel stikker op over jorden. Derved kan dræbersneglene bedre komme hen og ind i fælden.

Det medfølgende lokkemiddel hældes ned i beholderen, hvor efter der tilsættes lidt vand. Følg brugsanvisningen på pakken. Der er bl.a. en målestreg på fælden.

Sneglene lokkes nu ind i fælden af lokkemidlet, og vil herefter ikke kunne finde ud igen. Du kan herefter indsamle og aflive sneglene.

Udskifteligt lokkemiddel

Når du køber sneglefælden, følger der en pose lokkemiddel med.

Natural Control tilbyder desuden tilkøb af ekstra lokkemiddel til brug i fælden. De kommer typisk i pakker med 2-3 ekstra poser med et middel, der kan lokke sneglene i fælden.


Overvej øl som lokkemiddel

Vil du ikke bruge penge på det officielle lokkemiddel, kan du sagtens bruge et andet lokkemiddel. Brug eks. en billig øl nede fra supermarkedet. Øl er meget effektivt som lokkemiddel mod dræbersnegle, og fungerer også glimrende i denne type sneglefælde.

Hvor kan jeg købe sneglefælden?

Sneglefælden fås i en række af de store byggemarkeder, eks. Bauhaus og Silvan. Du kan også bestille fælden på nettet, hvor der er flere webshops der sælger den, og ekstra lokkemiddel til brug i fælden.

Instruktionsvideo: Sådan bruger du Natural Control sneglefælde

Læs mere om sneglefælden på Natural Controls hjemmeside.