Lokkemidler til dræbersnegle

Bruger du sneglefælder til dræbersneglene i haven, kræver det et godt lokkemiddel, som kan lokke dem til. Der findes flere slags lokkemidler. Hvad der er mest effektivt, må du prøve dig frem til.

Lokkemidler til dræbersneglefælder er rimeligt nemme at skaffe, og koster ikke det helt vilde. Herunder løber vi nogle af de mest effektive lokkemidler til sneglefælder igennem.

Øl

Klassikeren. Øl tiltrækker dræbersnegle, og er særdeles effektivt til brug i dræbersneglefælder. Sneglene behøver ikke mærkevarer, så du kan bare vælge den billigste i supermarkedet. Den fungerer garanteret ganske fint. Du kan endda fortynde øllet en smule, og det er stadig effektivt som lokkemiddel til dræbersneglene.

Læs mere om ølfælder her.

Malt og sprit

En blanding af malt, sprit og vand, kan også være effektivt som lokkemiddel i sneglefælder. Ved at blande de tre ingredienser, fås en masse/væske, som virker neget tiltrækkende på dræbersnegle.

Brug denne blandingsformel. Start med 1 L vand. Her i blander du ca. 30 gram malt, og rører rundt. Put herefter sprit i. Ca. 3 hættefulde sprit, til ovennævnte mængde. Du ender nu ud med en god liger lokkemiddel. Det skulle være nok til en fælde eller to.