Natria SmartBayt sneglemiddel til dræbersnegle

SmartBayt fra Bayer Garden er et effektivt sneglemiddel til bekæmpelse af dræbersnegle i drivhus, have og køkkenhave.

Natria SmartBayt mod snegle, er et bekæmpelsesmiddel der hører under sneglegifte. Virkestoffet i sneglemidlet er ferrisfosfat, som bl.a. også anvendes i Ferramol Sneglefri.

Sneglemidlet er effektivt til bekæmpelse af dræbersnegle i haver, drivhuse og marker.


Hvordan virker SmartBayt?

SmartBayt fungerer på den måde at det tiltrækker sneglene. Når dræbersneglene spiser af sneglemidlet, vil de herefter miste appetitten og trække sig tilbage til deres skjulesteder for at dø.

Metoden efterlader ingen synligt døde dræbersnegle, da deres skjulesteder ofte vil befinde sig under jorden eller bunddække.

Sådan bruger du Natria SmartBayt

Det er super simpelt at bruge SmartBayt. Midlet kommer i pilleform i smart brugervenlig emballage, så det nemt kan strøs ud i områder med snegleproblemer.

SmartBayt kan bruges både indendørs i væksthuse og drivhuse, og anvendes i både have, prydhave og køkkenhave. Sneglemidlet virker i ca. 4 uger, hvor efter det kan være relevant at udstrø en ny omgang af midlet.

Bekæmpelsen af sneglene er mest effektiv, hvis der anvendes SmartBayt gennem hele sneglesæsonen. Derved bekæmpes både voksne og infantile dræbersnegle.


Hvor kan du købe SmartBayt?

SmartBayt kan købes de fleste steder som sælger Bayer Gardens produkter. Det er typisk o havecentre, planteskoler, bygemarkeder, varehuse og større supermarkeder.

Du kan også købe SmartBayt online i diverse webshops der sælger produkter til haven.

Til hobbybrug kan du købe produktet i mængde på 400 gram eller 1 kg, mens der til professionelt brug kan bestilles sække af eks. 20 eller 25 kg.